LÆS VORE

HANDELSBETINGELSER

Indløsning:
ByGavekortet kan ikke veksles til kontanter.

ByGavekortet modtages ikke i banker. Dette også til trods for bankernes eventuelle medlemskab af Rønne Handelsstandsforening.

Betaling:
Der kan betales med følgende betalingsmidler på www.rønneby.dk:

A KORTBETALING

B BANKOVERFØRSEL
(forudbetaling skal være registeret før afsendelse)

Ved betaling med Dankort vil beløb for Bygavekortet (varerne) først blive trukket, når varen afsendes fra Rønne Handelsstandsforening. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det der er godkendt ved købet.

Dato for ønsket afsendelse:
Bestilling til afsendelse næste hverdag skal ske inden kl. 17:00. Der er ingen afsendelse lørdage, søn- og helligdage.

Forsendelser sker via Post Danmark, og køber skal altid påtænke 1-2 dages levering (afhængig af Post Danmark).

Strakslevering:
Bygavekortet leveres som udgangspunkt, altid hurtigst muligt. Afsendelse kan imidlertid forsinkes af vilkår, som Rønne Handelsstandsforening ikke har indflydelse på, påregn derfor altid, at afgive din ordre i god tid inden Bygavekoretet skal benyttes. Se pkt. ovenfor > Dato for ønsket afsendelse.

Betaling og leverings-/håndteringsgebyr:
Fremsendelse af ByGavekortet finder sted førstkommende hverdag efter modtagelse af ordren. Alle bestillinger pålægges et leverings-/håndteringsgebyr på DKK 40,00.

Sådan finder modtageren af ByGavekortet “sit” indløsningssted:
Sammen med ByGavekortet udleveres en liste over foreningens medlemmer, så det er nemt og overskueligt for modtageren, at finde frem til forretninger, hvor gavekortet kan benyttes. Alle medlemmer har ligeledes et blåt mærkat med Handelsstandsforeningens logo siddende i deres indgangsparti, som symbol på, at der bakkes op omkring Rønne Handelsstandsforenings aktiviteter. Og dermed vores ByGavekort.

Fortrydelsesret:
Fortryder du købet af et Bygavekort, kan det returneres til os indenfor 21 dage. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du modtager gavekortet.

Fortrydelse af et køb af gavekort kan ske ved, at nægte modtagelse. Ved at overdrage gavekortet til Postvæsnet eller ved at returnere Bygavekortet til:

Rønne Handelsstandsforening
c/o Kasserer Susanne Wridt
Store Torv 11
3700 Rønne

Husk at vedlægge oplysninger der gør det muligt for os at finde dit køb af Bygavekortet (navn, adresse og telefon). Kopi af ordrebekræftelsen, der fremsendes pr. mail ved købet, kan med fordel vedlægges ved returnering.

Kunden dækker de eventuelle omkostninger der er forbundet med returneringen.

Ved returnering til ovenstående adresse bliver det betalte beløb krediteret og beløbet indsættes på din konto, senest 10 dage efter modtagelsen.

Gavekortet administreres af
Rønne Handelsstandsforenings kasserer, p.t.: Susanne Wridt, Meny, Store Torv 11, 3700 Rønne – T: +45 5695 4900