Ring til os

+45 40 79 76 80

I vores smukke butik i hjertet af skønne Svaneke finder du alt vores chokolade, og det er også her, den bliver produceret. Alt laves i hånden fra bunden og af de bedste og gerne økologiske råvarer.


I butikken finder du selvfølgelig hele vores sortiment af chokolade: plader med lækker topping – som for eksempel: bornholmsk havtorn eller frysetørret hindbær & lakrids granulat, stænger med forskelligt fyld: marcipan med ingefær & abrikos, ren blød nougat eller måske en luksus kokostrøffel, fyldte chokolader med for eksempel: café-latte/karamel, myntefondant eller en klassisk nougat-krokant. For ikke at nævne vores håndlavede og hånddyppede flødeboller med smag af f.eks. hindbær-blåbær, klassisk vanilje eller måske mokka. 


Hos os er der altid plads til alle! 

Til børnene er vores chokoladeslikkepinde altid en vinder – ligesom flødebollerne som oftest frembringer vores absolutte yndlingslyd: ”Uhmmmm…”.

I værkstedet kan børn som voksne kigge med, når vi skaber chokoladen- ligesom det også er i Svanekebutikken, vi holder vores populære workshops, der bringer glæde for deltagerne, øvrige kunder i butikken og selvfølgelig for os. 

Mange af vores produkter er gluten- og laktosefri ligesom veganere finder en masse muligheder blandt vores chokolade, spørg os endelig! 


I Svanekebutikken finder du ligeledes et sortiment af lækre ting, blandt andet: Kaffe fra Buchwalds Kaffe Risteri, brugskunst fra Madam Stoltz og sirupper.

Åbningstider

Mandag

se fb og ig

Tirsdag

se fb og ig

Onsdag

se fb og ig

Torsdag

se fb og ig

Fredag

se fb og ig

Lørdag

se fb og ig

Søndag

se fb og ig