JF Data Service

Håndværkervej 2, 3700 Rønne

Ring til os

+45 56 95 26 48

JF Data Service: Din lokale IT-partner på Bornholm

Vi er en bornholmsk IT-virksomhed med over 40 års erfaring i den digitale branche. 


At vælge den rette IT-partner er vigtigt for både din virksomheds succes, driftssikkerhed og fremtid. Med JF Data Service får du en partner, der byder på en kombination af lokal forankring og erfaring, der strækker sig tilbage fra dengang vi startede, for over 40 år siden.

I dag er vi et stort team af Microsoft certificerede specialister, der leverer hard- & softwareløsninger, web, hosting og CMS-systemer.

Men vi er også er en virksomhed med rødder dybt plantet i den bornholmske granit. Derfor har vi den nødvendige indsigt i det lokale erhvervsliv, der gør os i stand til at tilbyde skræddersyede IT-løsninger, som matcher de udfordringer og behov, som øens virksomheder møder. 

Udover konkurrencedygtige priser, højt serviceniveau og en personlig tilgang til vores kunder, kan vi tilbyde:

  • IT-Support: Hurtig og effektiv support med både fjern- og on-site muligheder, reparation af hardware, datagendannelse, virusbeskyttelse, softwareinstallation, og hardwareopgraderinger.
  • Softwareudvikling: Udvikling af specialsoftware, professionelle hjemmesider, og mobile apps til iOS og Android, designet til at forbedre din produktivitet og online tilstedeværelse.
  • Uniconta Implementeringer: Som certificeret Uniconta-partner tilbyder vi ekspertise i implementeringen af Uniconta ERP-systemet, garanterer en problemfri overgang og tilbyder løbende support og rådgivning


Vi stræber altid efter at tilbyde vores ydelser til konkurrencedygtige priser, så du får mest muligt værdi, hvilket vi gerne fortæller mere om, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Åbningstider

Mandag

08.00-16.00

Tirsdag

08.00-16.00

Onsdag

08.00-16.00

Torsdag

08.00-16.00

Fredag

08.00-13.00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket