Ring til os

+45 56 93 15 00

BHS Logistics er en moderne transportvirksomhed med fokus på vores kunders ønsker og behov for stor kapacitet og fleksibilitet samt sikker oplagring, håndtering og transport af gods. Med omkring 350 ansatte fordelt på vore danske afdelinger, svenske og spanske og ved at udnytte moderne informationsteknologier samt et stabilt agentnetværk, bevæger vi os hjemmevant både nationalt og internationalt - til lands, til søs og i luften.


Vi sørger både for den lille pakke, der skal fra Aakirkeby til Vejle og det fulde læs fra Genoa i Italien, der skal leveres i Stavanger i Norge. BHS Logistics dækker hele Europa via eget netværk af høj kvalitet og et stort antal rundtursbiler, der sørger for vore kunders forsendelser kommer rettidigt rundt i Europa.

På Bornholm tilbyder BHS Logistics skibsmægler-service og stevedoring, som en naturlig del af vores totalservice indenfor logistik.

BHS Logistics har også en del serviceydelser på Bornholm inden for entreprenørkørsel og specialtransporter. Her leveres alt lige fra kranopgaver til bulktransporter, over specialiserede tanktransporter til erhvervsrenovation.

BHS Logistics ejer ligeledes BHS Service Center A/S, der reparerer, servicerer og forhandler lastbiler og udstyr.

Åbningstider

Mandag

07.00-16.00

Tirsdag

07.00-16.00

Onsdag

07.00-16.00

Torsdag

07.00-16.00

Fredag

07.00-16.00

Lørdag

Lukket

Søndag

Lukket