FORMULA MICRO BORNHOLM A/S

Hos os driller teknikken ikke

I en travl hverdag er det vigtigt at IT udstyret fungerer hele tiden. Vi leverer PC’ere, Server og kopi/print-løsninger af meget høj kvalitet, udstyr hvortil der medfølger god support. Hvis uheldet alligevel er ude, sikrer en serviceaftale hos os, at du hurtigt får hjælp og kan fortsætte arbejdet. Formula Micro udfører garantiservice på det meste af det udstyr vi sælger.

Vi tilbyder en yderst fleksibel cloud-løsning, hvor dine data er placeret i Danmark. Via lynhurtige fiberforbindelser er du altid sikret adgang til dit hostede miljø, med samme stabilitet og hastighed som i et traditionelt server setup. Når du hoster hos os, slipper du for selv at holde øje med din server og tage backup af dine data - og da vi har døgnvagt, kan du altid få kontakt med en tekniker.

Hos Formula Micro er vi eksperter i økonomisystemet Dynamics NAV fra Microsoft. Vi har været certificeret i systemet siden det blev lanceret i slutningen af firserne og har stor erfaring med at tilpasse og implementere løsninger til mange forskellige brancher og virksomhedstyper. Enhver løsning starter med at vi udarbejder en analyse, der giver en god platform for det efterfølgende arbejde.

ÅBNINGSTIDER

Mandag : 08:00 - 16:00

Tirsdag : 08:00 - 16:00

Onsdag : 08:00 - 16:00

Torsdag : 08:00 - 16:00

Fredag : 08:00 - 15:00

Lørdag & Søndag : lukket