DANBOLIG

Gør ikke hus forbi

Velkommen hos danbolig Bornholm.

danbolig Bornholm er Bornholms ældste og største ejendomsfirma, grundlagt i 1976. Vi arbejder tæt sammen med danbolig i Nexø, og sammen står vi for omkring hver tredje villasalg på Bornholm.

Vi er 14 medarbejdere der alle bor i lokalområdet, og mange af os er født her, så vi kender hver eneste hjørne som vores egen bukselomme. Samtidig har vi mange års erfaring på boligmarkedet og kan derfor give dig den bedste service.

Hos danbolig Bornholm sætter vi en realistisk pris på din bolig fra begyndelsen. Vi "overvurderer" ikke salgsprisen bare for at få ejendommen til salg, for så senere give køberne et stort prisnedslag - og sælger en skuffelse på grund af forkerte forventninger. Vi tager i stedet en ærlig snak om den realistiske pris fra begyndelsen – det er alle bedst tjent med.

danbolig Bornholm er erhvervspartner for Røde Kors, vi støtter Kræftens bekæmpelse, det lokale idrætsliv, Destination Bornholm og mange flere gode formål.

Kig forbi os, hvis du har behov for en uforpligtende boligsnak om køb og salg – eller hvis du blot har lyst til at møde os.

ÅBNINGSTIDER

Mandag : 9:00 - 17:00

Tirsdag : 10:00 - 17:00

Onsdag : 10:00 - 17:00

Torsdag : 9:00 - 17:00

Fredag : 9:00 - 16:00

Lørdag : 10:00 - 13:00