DE 7 STÆNDER

RØNNE TALER TIL DIG

Rønne, med sine smukke, gamle gader, er Bornholms svar på storbyen, en nærværende storby, hvor den gode kontakt mellem kunde og virksomhed trumfer internettet. I Rønne Handelsstandsforening har vi et brændende ønske om at levere den kortest mulige vej til oplevelser med kvalitet, ekspertise og forkælelse. Derfor har vi inddelt byen i 7 oplevelsesgrupper, Stænder, for at fortidens værdier som ærlighed, troværdighed og god service, skal guide os rundt i stænder, der i vor moderne tid, er inddelt efter livets og hverdagens valg. Rønne ønsker at lære dig at kende, og bliver aldrig træt af at gøre sine gæster, kunder og borgere klogere, gladere, tryggere, smukkere, sundere…..Det tænker vi er guld værd for alle! Når vi ser det tænker vi guldkantsdanmark fremfor “udkants-Danmark” De 7 stænder er din nye vejviser til det gode liv på Bornholm.

DET GODE LIV

OPLEVELSER TIL LIVSNYDEREN

Det gode liv hiver dig ud af hverdagen, forkæler dig, underholder dig og giver dig små såvel som store oplevelser. Oplevelser lige til at forsøde hverdagen
og til at dele med dem du elsker.

MERE INFORMATION

HVERDAGSLIVET

MEST AF ALT ELSKER VI HVERDAGEN

Hverdagslivet er ofte travlt, men også dér hvor vi lever allermest. Derfor er det vigtigt at kunne finde mulighederne for de gode, de praktiske og de nødvendige indkøb til hverdagen.

MERE INFORMATION

DET AKTIVE LIV

AKTIV PÅ DANMARKS SMUKKESTE Ø

Bornholm er en aktiv ø og naturen indbyder til aktiviteter. Entusiasterne fra denne stand er specialister i at give de bedste råd og hjælp til at du kan være AKTIV på Bornholm – Aktiv inde eller ude, med sport, fitness, bowling, fiskeri eller aktiv med foto, legetøj og biler. Uanset – vi står klar med viden og udstyret!

MERE INFORMATION

HJEMMELIVET

UDE GODT – HJEMME BEDST

Skru op for hjemmeforkælelsen og kreativiteten og skab glæde i hjemmet med den gode bog, den lækre chokolade, de flotte blomster og den smagfulde vin. Denne stand gør det nemmere at være betænksom.

MERE INFORMATION

DET SKØNNE LIV

OPLEVELSER TIL FORSKØNNELSE

Coco Chanel sagde engang: “Mode eksisterer ikke kun i tøj, det findes i himlen, på gaden, mode handler om idéer og måder vi lever på!”
Mode forskønner og gør livet skønt. Rønne har forskønnelsesoplevelser til hele familien, til hele året.

MERE INFORMATION

ERHVERVSLIVET

NÅR VI LEVER AF AT KLIPPE HINANDEN

At drive virksomhed på Bornholm kræver hjælp fra ligeværdige. Hver for sig står vi stærkt, men sammen står vi stærkest.

MERE INFORMATION

DET TRYGGE LIV

NÅR DU SKAL HAVE STYR PÅ DET!

I denne stand finder du virksomheder eller organisationer som fx. banker, advokater, revision, forsikring, uddannelse, bolig, Falck – mere eller mindre alt det, der skal til for at gøre dit liv trygt på Bornholm. Denne stand gør vejen til det trygge liv til en god oplevelse for dig.

MERE INFORMATION

TAK TIL FONDENE