Profil Optik

Profil Optik

Store Torv 14, 3700 Rønne

Ring til os

+45 56 96 10 60

Centralt I Rønne på St. Torv ligger Profil Optik placeret imellem bankerne i en historisk bygning, der tidligere har været brugt som købmand i mange år. Vi har en dejlig lys optiker butik med skøn udsigt til det hyggelige torv i Rønne. Alt efter årstiderne byder Rønne torv på spændende aktiviteter, torvedage og er samlingsplads for soldater på mærkedage, turister og studenter i feststemning.

I vores butik har vi en erfaren personalegruppe, der har indgående kendskab til vores store sortiment af briller, linser og sportsbriller. Det giver dig tryghed, fordi du ved, at vi kan rådgive dig om netop det, du har brug for.

Vi sætter alle en ære i at følge dig som kunde og de produkter, du bestiller, gennem hele processen.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at sikre, at stemningen altid er i top i butikken, hvor alle er velkomne – også til en servicering af briller, en kop kaffe eller et øjensundhedstjek. Så vidt det er muligt i forhold til vores

kalenderbookinger, har vi altid mulighed for at tage dig ind til synsprøve hos os. Vi kan med stolthed nævne, at verdens største brilleglasproducent Essilor også er vores foretrukne leverandør, og vi har noget af det nyeste udmålingsudstyr, og kan derfor tilbyde det sidste nye inden for de teknologiske muligheder der findes inden for synstest, øjensundhedstjek og kontaktlinsesudmåling.

I julesæsonen låner vi altid et hjørne ud til det lokale tiltag ”Børnenes julehjælp”, der kommer og stiller et juletræ i butikken. Det er Rønne Vinyard der sikrer julegaver til økonomisk trængte familiers børn fra julevenlige givere og det bakker vi selvfølgelig op om.

Resten af året finder vi tid til at hjælpe alle børn i alderen 5-12 år med behov for synskorrektion med en gratis aktivitetsbrille gennem ”På Lige Vilkår ” initiativet, hvor DGI og Essilor også støtter op med materialer, produktion og udbrede kendskabet til sagen.

Kig ind – vi giver gerne en kop kaffe og har altid tid til en god snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Åbningstider

Mandag

09.30-17.30

Tirsdag

09.30-17.30

Onsdag

09.30-17.30

Torsdag

09.30-17.30

Fredag

09.30-17.30

Lørdag

09.30-12.30

Søndag

Lukket